Rasa cramp/memulas bahagian rahim week 9

Nak tanya, saya week 9 pinggang kerap sakit. Bawah perut kadang2 macam kejang (tak sakit) cuma tak selesa sebab macam kejang/menegang. Normal ke? Risau sebab pernah gugur sebelum ni. Hari tu ada spotting tp doktor cakap ok lg. Baby punya jantung pun nampak ok lg berdegup.

1 Balas

tu normal rasanya sebab saya pun 9 week rase senak n kejang kt bwh perut. cuba tanye nurse gak, dia kata tu normal sbb baby semakin nk membesar

2y ago

tq sis. lega dengar.