Kantung jatuh tanpa sedar?

Boleh ke kantung jatuh tanpa kita sedar? Ada bleeding sikit masa masa 8w6d haritu, Pergi scan doktor check kantung cuma saiz 6w, no janin no hearbeat lagi. Mungkin kandungan tak menjadi doktor kata. Doktor bg app jumpa lagi 2 minggu. Lepas jumpa doktor tu bleeding bnyak sikit diikuti senggugut 1 hari.Lepas tu dah tak de senggugut tu dah tp darah ada je cuma x bnyak. Bila scan, doktor kata dah turun habis.. Tapi masa senggugut tu ada darah beku je besar ruas jari kelingking mcmtu. Tak ada pulak perasan kantung keluar. Boleh ea kantung keluar tanpa kita sedar? sebab selalu baca pengalaman org yg complete gugur sendiri ni nampak kantung nya gugur.

1 Balas

pg emergency. tkut kantung ade dkt dlm lagi. selalu doctor emergency buat tvs utk make sure semua dh keluar. kantung kalau keluar blood cloth tu besar. n nmpk mcm isi ikan dkt dlm die.