Scan tak nampak kantung baby

Sy pregnant 5weeks pegi scan tak nampak kantung baby, tapi test pregancy test double line😭😭😭 kenape dengan saya.. tolong..

Scan tak nampak kantung baby
102 Balas

selalu nye susah nk tgk mse awal2 xpe sis jgn isau mkn vitamin acid folic elok untuk tumbesaran bby lpas 2,3 minggu g scan insyallah akn nampak nnti sy dlu pun sma jugak yg plik nye mse scond bby hati sy kuat mngatakan sy pregnant tpi upt pun negative so cek slpas bbrapa mnggu bru positive jdi jgn isau smua org x sma