7week scan boleh nampak tak

saya nak tanya , kalau 7week scan tak nampak lagi ke baby ? sbb test naik double line . scan kantung nampak tapi baby tak nampak

3 Balas

Ni saya punya mase 1st time scan. 6 minggu . Kantung dah nampak, baby pun dah nampak sikit. Tapi semua orang tak sama, ada yang 8 minggu ke atas baru nampak. So be patient okay, you time will come mummy ❤️

sama dgn sy.. scan 7week nmpk kantung je janin belum nmpk lagi.. doktor suruh dtg scan lagi 2 minggu

2y ago

saya pun sama ..dah 7 week tak nampak lagi

Sama dengan saya mommy. Baru scan td. Nampak kantung je. Janin tkde lagi.