Siapa ada pengalaman,scan 10week doc Tak nampak kantung pon,tapi test upt +ve

Scan 10 week Tak nampak kantung

2 Balas

Better buat tvs scan sis, scan dari bawah, 10 week tu kalau tvs dah boleh nampak kantung baby

1mo ago

Alhamdulillah, tahniah ye, teruskan makan folic acid. Masa awak scan 10 week tak nampak kantung scan ikot perut ye? XX

X pasti pula sis. Tp ada org 14week baru nampak. Tu yg sy pernah dgr la. Sis sdh buat tvs ?

1mo ago

Sama la mcm sy tu. Sy dah scan kt swasta nmpk da. Tp bila kt kk dia kata x nmpk apa2. Siap hantar sy ke pakar lagi naik ambulans case ektopik😌 bila smpai kt pakar. Ok je. Kdg ada kk mesin dia tsgt la kabur 🥲