9 week scan nampak kAntung je tapi cek pregnant. Test double line terang , masih ragu2 lagi harap2 ad rezeki , aamiin

Mom saya mau tanya adakah masih rasa mual dan perut sakit waktu malam? Tapi tiada keluar sportting blood . 8 week ada buat scan tapi baby masi tak nampak yang nampak hanya kantung , normal ke?

1 Balas

Kadang2 sbb waktu subur tak menentu, jadi proses lekat tu jadi lari sikit. Nanti try scan lagi lepas 2 3minggu