Scan tak nampak kantung baby

Sy pregnant 5weeks pegi scan tak nampak kantung baby, tapi test pregancy test double line😭😭😭 kenape dengan saya.. tolong..

Scan tak nampak kantung baby
102 Balas

Jgn risau sis nnti smnggu lagi repeat scan insyallah ada.. Lgi satu nk scan jgn kncing... Sya ari tu x nmpk gk sbb bfre scan pi kncing lastly dktor bgi mnum air 2 gelas bsr tggu rsa nk trkencing tu scan.. Bru nmpk.. Slalu klu x nmok gak bgi next appointment scan.. Klu x nmpk gk akn scan dri bawah.. Pgalaman sya slalu kne scan dri bawh 😅😅 cuma yg skrg ni ari tu mnum air rsa nk trkncing bru scan