Scan tak nampak kantung baby

Sy pregnant 5weeks pegi scan tak nampak kantung baby, tapi test pregancy test double line😭😭😭 kenape dengan saya.. tolong..

Scan tak nampak kantung baby
102 Balas

sy 7 weeks bru nampak.. dua minggu sblum nya nmpk kantung je smpai doctor kata kemungkinan blighted ovum sbb period tak regular.. ikut tarikh period dh 10 minggu mse tuh.. tp rupanya mase scan yg just nmpk kantung je tu bru 5 mgu.. 🤗 skrg dh 8 mgu.. doctor pun buat tvs skli kan sy mse scan untuk confirm kan bby dlm kantung..