Scan tak nampak kantung baby

Sy pregnant 5weeks pegi scan tak nampak kantung baby, tapi test pregancy test double line😭😭😭 kenape dengan saya.. tolong..

Scan tak nampak kantung baby
102 Balas

I feel u sis... dulu awal2 pregnant pernah jd mcm ni. Risau sbb x nmpk kantung. 😭. Tp lepas tu saya pegi buat transvaginal ultrasound sbb bleeding. Terus nmpk kantung dan siap nmpk heartbeat n dengar heartbeat lagi. Menitik-nitik air mata. Cumanya kalau buat abdominal, dia x dapat detect... Sis tak cuba buat transvaginal ultrasound?

3y ago

sis bleeding teruk ke ada keluar sesuatu yang asing?? ramai cakap saya keguguran tp cm xterima kenyataan 6minggu ikut kiraan