Scan tak nampak kantung baby

Sy pregnant 5weeks pegi scan tak nampak kantung baby, tapi test pregancy test double line😭😭😭 kenape dengan saya.. tolong..

Scan tak nampak kantung baby
102 Balas

Saya pn mcm tue dulu sis. Doa je baby sis sihat, sis jg diri taw 🥰

sama dengan sy , masa scan 5w xnmpk ape2 lgi.. 18/2 ni sy repeat scan

Sy 12 weeks baru nmpak si kecil..nmpk dah jari2 comel dia gerak2😊

Tunggu 10 week insyaAllah scan terus nampak jantung 🥰

4y ago

Betul baik tggu. Sy dlu taknak fikir mcm2. Bdebar juga nk tggu tu. 11/12 weeks sy pegi scan nmpk hearrbeat bbby.

Normal tu..lg pon awal sgt scan.sy pon hari tu lambat nampak.

saya 9 minggu br namapk..6 minggu apa pun xnmpak..

Awal nya scan .. sy 4bulan baru terkial kial nk scan 😂

sy X scan2 biar je sampai 12w. tawakal. tapi pemakanan jaga

4y ago

Folid acid sy tk tinggal..

Maybe awal lagi tu, try tgu lagi 1week then repeat scan

still very early. tggu at least 7 weeks. bru nmpak tu