Scan tak nampak kantung baby

Sy pregnant 5weeks pegi scan tak nampak kantung baby, tapi test pregancy test double line😭😭😭 kenape dengan saya.. tolong..

Scan tak nampak kantung baby
102 Balas

awal sgt. mcm sy 6weeks br nmpk janin & heartbeat

sy 8week bru nampak kantung dgn jantung. ☺️

awl lagi too..biasa 8w keats bru nmpk...sabr...

Berapa minggu? Awal lagi kot. Selalu Dr. suggest 8w.

4y ago

Nanti make sure g scan around w7-w8 tapi certain orang kadang w7 pun xnampak. Kena repeat w8.

tlalu awal lg... nnt pn repeat scan 7 ata 8w

Banyakkan membaca sebelum panik.. baruk 5weeks kot

4y ago

Bagi semangat lah ni. Thats why suruh membaca. Kadang mata2 dalam ni takde hati yang sama. Bukan setakat badan je tak sama. Hati pun tak sama. Dalam ni saya tak fake. Saya cakap lepas je

alhmdulilah saya scan 5weeks suda nmpk .

In shaa allah 9minggu nnti nmpk la😍

Awl lg sis...nnti 10 minggu check lg

insya Allah.. cuba start minum susu.