Sakit pinggang dan perut

Sy pregnant 5 weeks tp kerap sakit pinggang dengan perut..ada sape2 pernah macam ni tak?

19 Balas

Sy lagi teruk sis.. malas sgt.. asik nak tido jak.. bab mngantuk dlm kelas tu plg dasyat.. skit pnggang ada jg

Ce try minum susu

Itu normal memang macamtu ...saya pun prnh alami

Sy pun sama

Me too

sedang alaminya sis, paling ketara waktu tido 😅😅

Sakit perut tu mcm pedih ulu hati ke / seolah sentiasa kenyang..

yep.. normal.. bykkn rest bed rest..

sama lah, perut saya klau time malam rasa mcm serba salah nak baring mcm mana pun xtau dah, menegak sakit, mengiring pon sama, sapu minyak bnyk2 bru lega tido

5y ago

saya x sapu bahagian rahim, saya sapu atas perut