sakit pinggang

Hi mommy, kat sini ade sape2 pernah mengalami sakit pinggang masa pregnant 9 weeks.. Baru 9 weeks dh mula sakit kat pinggang.. Jalan sikit pon dh mula sakit... Sy, nk tanya yg tanda bahaya ker?

1 Balas

Cuba banyakkan minum air...tngok warna air kencing kalau keruh buat pemeriksaan doc takut kencing kotor.

5y ago

Mmm sis banyakkan minum air ya...sy xpernah kna lagi...tp selalu baca diorg minum air barli utk baikkan kecing kotor... Kurangkan pengambilan gula .. moga urusan dipermudahkan sis...