pinggang sakit

Nak tye..sy tgh prgnent 5bln.. Tp pinggang ni kerap sakit lenguh bila duduk dgn baring.. Bila berjalan buat keje tak sakit.. Ade ke sape2 yg alami situasi cmni.. Biasenye bila dh ckup bln je pinggang rase sakit..

13 Balas

Saya baru 16mingu 6 hri dh rasa skt n leguh dkt bdn.. Lau nk bring lgi btmbh skt.. Nk ke kanan n ke kiri pn sama skt.. Saya bayk kn relax n Tenang kn dri je angap bnda semua ni pembawa kn baby je. Pas beslin inshaallah hilang...

Sama lah sis, sy da masuk 6 bln ni pinggang asek sakit je, lgi2 klau bru lepas mgemas rumah ke masak... Tiap mlm mntk husband picitkn sikit2..😣

normal...tp kalsium cukup x? kalau kurang kalsium salah satu juga penyebab sakit² ni...kalau cukup kalsium tp sakit² gak... biasalah tu😁

Hahahah sama la sis. Nak2 time drive kreta. Ya Allah dia punya sakit bila malam nak tido. Heheh nikmat. 😂

Exercise siket sis. Jgn kerap duduk atau baring lama2. Itu pun blh menyebabkan sakit pinggang & lenguh2

sama laa saya pun bru 4 bln nk msuk 5 da mula rasa sakit2 pinggang 🥺

Normal sis.. saya mcam tu juga. Nak cari keselesaan tidur pyah sikit.

Normal. Ada orang tak sampai 2bulan pon dah sakit² pinggang haha

sy 3 months baru tapi bila baring boleh terasa lenguh dia 😂

Normal sis.sbb perut Makin membesar.