34 weeks sakit pinggang macam senggugut.

Hai mommies saya 34 weeks dlm berapa hari lagi dh masuk 35 weeks. Tapi pinggang, perut dah rasa sakit2 macam senggugut tu. Tapi pinggang laa paling kerap sangat sakit. Kadang2 sakit dibawah perut. Normal ke ya? Saya risau. 🥹 #ingintahu #firstmom

3 Balas

Normal kalau come & go, x normal kalau setiap 5 minit hehe. Tu maksudnya badan kita tgh membiasakan diri sblm real contraction. Based on apa yg dr bagitau lah.

5mo ago

Oh, false contraction tu sis. Kalau real, dah rehat tidur pun still tak hilang2. Semoga dipermudahkan 💗💗

normal sis..sbb baby dh engage laluan dia..sis akan lalui fasa2 false contraction..kadang2 perut mengeras sis akan rsa kepala baby dkt bawah tu..

Sama risauuuu 🥹