Close contact covid19

Sy pregnant 30w5d. Satu rumah positve covid kecuali sy dgn ank 3y. Semua keperluan dlm rumah trpaksa share. Org xheran pun kalau sy ni berisiko tinggi. Nk balik kg sndiri dah batal sbb sy close contact. Xtahu nk prgi mna dah. Sedih sgt. Doakn sy, kndungan & ank ye. Moga semua Allah lindungi.

10 Balas

hmmm, susahnya kalau semua tak heran.. kena isolated duduk dalam bilik je dgn anak yg negatif... sy dulu dgn anak positif, husband -ve. memang x masak sebab xnk bercmpur. hari2 grab. bila semua dh positif baru sy masak untuk semua

moga dipermudahkan segala urusan puan...jaga diri n kandungan sebaik mungkin... DOA Dan berserah kpd yg maha PENCIPTA, MAHA PENYEMBUH

Semoga dipermudahkan semua urusan sis & baby. Semoga Allah sentiasa melindungi 🤲 Aaminn

moga semuanya dipermudahkan.. amalkan SOP semampunya.. beritahu doc jgk ye situasi puan.

Semoga smua urusan d permudahkan dan segala penyakit d jauhkan dari sis

Semoga dipermudahkan segala urusan sis dan baby 🤲🏻 sabar yaa sis

Semoga dipermudahkan urusan. Dijauhkan dari penyakit bahaya.

Semoga dipermudahkan segala urusan ye 🤲

Semoga awak dijauhkan from wabak covid ya

semoga dimudahkan urusan