Mohon doa

Sy preggy 7w4d. Sy bleeding td n keluar ketul darah sikit. Alhamdulillah g klinik scan ade lg heartbeat..doc bg ubt kuat kn rahim. Doakan bby sy kuat ya. Risau sb first bby

15 Balas

Saya pun sama sis baru minggu lepas dah kena sampai 1 minggu keluar darah mcm org period doc ckp baby ok doc bagi ubat kuat kan rahim stabil baby dan asid folik..sis kena banyak kan rehat jgn buat krj yg berat2

4y ago

Ye sis kena banyak kan rehat jgn bnyk jalan2 dl doc ckp uri baby klw pertama dia akan kat bawah kita pun akan keluar kan darah