BLEEDING 8WEEKS

Ada sapa2 pernah bleeding usia kandungan 8 week ...tapi bayi selamat? Saya bleeding darah ketul...tapi sy scan bby ok... Doc bg ubt kuat rahim... Lpas makan darah sy dah stop...tapi perut saya still sakit...

1 Balas

Saya bleeding hitam cair tak penuh pantiliner 10-11w. Scan baby ok. Dpt ubat kuat rahim utk 2 minggu. Skrg dh nk masuk 16w. Sis bykkn berehat ye.

6mo ago

Mg semua mummy yg berkeadaan mcm tu d permudahkan segala nya..mummy n bby Selamat n sihat..Aamiin.. Tlng doakan utk sy jg ye..