Heartbeat

10hb ritu sy app utk buku pink n ble time scan doc xjmp heartbeat tp bby growing ...n doc nk repeat scan 22hb n after tu sy g klnk swasta doc pn xjmp heartbeat bby?doc trus ref hsptl n hsptl scan n ckp bby miss miscarriage n app EPAU 30hb ni...doc bg mse 2mgu utk bby turun sdri tp smpi skng msih lom de tnd2 bleeding n bby nk turun...sy buntu sb sy tkt kne d&c..?sy preggy 12week... de x mami2 yg pglaman cm sy skng?

1 Balas

sabar yeaa.. dulu sye mcm awk juga.. tapi lepas saja sye turn darah sye betul2 jaga pantang... lepas 6 bulan sye hamil balik.. lepas ni kalau awk nak hamil balik.. awk mkn folic acid tau... biar kandungan lebih kuat... semoga urusan awk di permudahkan yeaa

4y ago

Ooo ye ke?tu la mmg akn jg pntg sb ngndg kalo ni sy alahan yg teruk xblh mkn n mnum masuk air kat hsptl brbotol2...😔stkat ni ngah mnunggu utk janin kuar sdri...hrpnye diprmudahkn amiin🤲🏻😌