Mohon doa

Sy preggy 7w4d. Sy bleeding td n keluar ketul darah sikit. Alhamdulillah g klinik scan ade lg heartbeat..doc bg ubt kuat kn rahim. Doakan bby sy kuat ya. Risau sb first bby

15 Balas

Saya 7w5d. Smoga awak dimudahkan urusan sehingga bersalin. Insyaallah.

Aamiin..semoga selamat baby sis..jaga diri dan baby baik2..bykkn rehat..

Semoga allah menjaga & memelihara zuriat dlm rahim kita semua

Jgn risau sis. Skrg bby dah brpa minggu

4y ago

Syukur lah sis.

Semoga semuanya selamat..aamiin..

4y ago

mcm mane dh skg sis? sy lalui perkara yg sama hari ni cuma doktor x bg ubat kuat rahim pn 😔