Kantung Kosong

sy pernah scan 5w kantung kosong, semalam scan 10w pom kantung kosong..so doc sruh repeat scan 3/9....ada ke kes mcam saya x bila next scan dh nampak baby? sebab doc cakp mgkin baby tersembunyi or kecik..doakan baby suzy tnjuk kn dri taw bila scan nnti?

32 Balas

Saya dulu masa kandungan pertama 6 weeks tk nampak kantung . masa scan 10 weeks baru ada kantung tapi tkde baby . 12 weeks still tkde dokter sahkan yang saya kandungan tk menjadi . Misscarrige . Dokter nak d&c tapi saya tak mahu . Alih2 bleeding dan kantung keluar sendiri