Kantung kosong 8w4d

Saya scan hari ni patutnya 8w4d tapi kantung kosong. Size kantung ikut ukuran week yang betul tapi takde janin. Ada kemungkinan tak, bila repeat scan 10w nanti boleh nampak baby & heartbeat? Ke memang dah dikira kandungan saya ni tak jadi? Sbb sy takde bleeding/spotting apa2. Risau sbb doc suggest d&c tp saya nk repeat scan lagi 2 minggu kot2 masih ada harapan. Ibu2 rasa mcm mana?

1 Balas

repeat scan another 2weeks. ade org 10w above bru nampak baby n heartbeat. as long as mommy xde bleeding. percaye lah bby ade je dlm tu, die cume malu je nak tunjuk kn diri diee tu.