KANTUNG KOSONG & LENDIR COKLAT

Hi,ikutkan sy 6w6d tapi scan doc bgitau kantung kosong 5w (threatened abortion). Saya ada discharge lendir coklat.

KANTUNG KOSONG & LENDIR COKLAT
2 Balas

Doc bg sis mkn ubt kuat rahim tak.. sy aritu 6w6days. Ada kuar sikit.. dh mkn ubat tu Alhamdulilah dh ok.. cuma bykkn bedrest dan jgn angkt berat/ byk berjln

2y ago

Ya ada duphaston. Lagi 2w scan repeat scan. Alhamdulillah harap2 sy pun mcm sis. Sy risau sgt.. tq❤️

kalau lendir tu Kuar lagi bnyk @ berterusan..btr sis g hospital terus ye .. Sya de pgalaman cam sis sebelum ni

2y ago

hi sis lulu, sis dlu mcm mne ye? dr bg ubat kuat rahim ke?