berat naik mendadak

sy nk tnya,ibu2 mkn apa ya wktu mlm..sb doc tk bg mkn bnda brat wktu mlm..jd boleh gantikn dgn mknan ape ye...sb time pregnant kerap lpar..

berat naik mendadak
16 Balas

Sy tak makan malam, memang rutin hari2 tak makan malam. Malam sy minum susu. Tapi memang ada rasa lapar tp tahan je. Husband pun tak ajar makan malam. Last makan pkul 6 petang. Lama2 jadi terbiasa. Tp tu la tabiat lps makan mesti nak kunyah biskut Manis2.. Berat pun naik 4 kg dalam sebulan. Sekarang nak control makan Manis2 dan tukar kepada buah.