Baby setahun 20 hari

Sy nk tnya , anak sy suka mkn wktu mlm , kadang2 pkul 11 dia mkn lagi.. Tk ap ke #ingintahu

7 Balas

bagi jela. xde mslh tapi jgn la bagi benda2 yg manis mlm2. buat kan sandwich ke. benda yg rendah gula rendah karbo. bagi ayam popcorn buat sendiri pon boleh. nugget buat sendiri ke.

1y ago

Ye , trima kasih

klu sy lg suka anak mintak makan x kire waktu.. sbb nk suap nasik sebutir pun berperang haaa😂🤭 tp ye la, malam pukul 11 tu kena bg yg x manis2,jgn bg aiskrim sudah la.hehe.

1y ago

Sy selalu blender je nasi dia.. Cmpur je semua .. blend , sy blend kasar la.. Bnyk dia mkn nasi

siang kalau dia kurang makan, bole jadi dia lapar lagi walau dah malam. kasi makan oat ke, roti sandwich inti butter ke, buah pisang ke janji dia kenyang.

Takpa asalkan bukan makanan yang manis. Takut boleh jadi batuk

xda masalah. sebenarnya lagi best dpt ank kuat mkn.

bagi je

bagi je ..xpe

1y ago

Okey.. Sy selalu bg je bila lpar.. Tp bila org tgur tu , sy terfikir la btul ke x boleh.. Sb tu sy tnya kt dlm ni