pukul kucing.

hi mumy..sy tgh hamil.. bru termister prtama.. tapi sy pnh dgr.. klu hamil.xboleh pukul kucing.td sy geram sgt..kucing tu da mkan.tp masih nak curi ikan dlm tudung saji. sy geram.sy pukul punggung dia.. dia lari la.. bukan la.pukul sgt.. tp niat sy bukan nak pkul dia tnpa sebab pun? risau ada effect dgn baby?

1 Balas

In shaa Allah takde ape. Bukan niat kita nak mendera kan. Kucing sy lagi laa. Sy tak buat pape pun, dia punya cakar macam sy nak sebat dia 😴 calar saje tangan kaki ni. Sakit pulak tuu. Geram kadang2 ade jugak terpukul pakai bantal camtu je. Automatik terpukul sbb yelah terkejut pastu sakit 😅

4y ago

Itu laa. Dok mengiau2 alahaii pening kepala walaupun dah bagi makan 🥴