Ingin tahu

Bolehkah sy bermain dengan anak kucing ya sewaktu mengandung ni ? Kandungan baru 11w tpi sy memang suka main ngan kucing Esp baby kucing yg baru lahir. Boleh ke? #bantusharing #firstmom #seriusnanya #pleasehelp

6 Balas

saya pun ada dua ank bulus dr sblm mengandung lg . sllu tido dgn saya jg . so far alhamdulillah xda apa2 alahan dgn kucing.. 😺

sy pun suka kucing. tidur dgn kucing. alhamdullilah, sy ok. anak dah masuk 2 org. cuma jga kebersihan shja

Boleh. Saya ada 3 kucing kat rumah dari before mengandung lagi. Jangan handle najis kucing je

2y ago

Terima kasih.. :)

Boleh je takde masalah. Yg kena elakkan bersihkan najis2 kucing 😁

2y ago

💕❤️

Boleh kalau takde alahan. Yg tak boleh, bersihkan najis2.

2y ago

Terima kasih :)

bole tp jgn handle najisnya ya