susu

Sy nk tanya .. preggy takpe ke kalau x minum susu materna?? Kalau minum dutch lady yg perisa choc boleh x? Sebab sy mmg tkleh masuk apa2 susu slain perisa choc. Hl full cream ke cmpur kurma ke vanila or asli mmg akan muntah.

38 Balas

saya langsung tak minum susu time preggy anak pertama. alhamdulillah okayy semuanya. yang kalini kene jaga sikit sbb ade masalah kencing kotor. dan doctor sarankan minum je air apa pun pepsi ke coke ke yang penting air dlm badan cukup. sbb saya tak boleh nak minum air masak apa entah lagi susu.