susu

Sy nk tanya .. preggy takpe ke kalau x minum susu materna?? Kalau minum dutch lady yg perisa choc boleh x? Sebab sy mmg tkleh masuk apa2 susu slain perisa choc. Hl full cream ke cmpur kurma ke vanila or asli mmg akan muntah.

38 Balas

Masa sy tak tau lg sy pregnant suka sangat minum susu full cream dutch lady tu campur dgn coco crunch/corn flake. Lepas ja tau pregnant dan masuk 6w terus tak boleh minum susu dah.. selera hilang, mual je sepanjang hari. Yang boleh masuk cuma milo. Smpai skrg dah 16w still susu tak berapa nak masuk. Sekali sekala sy akan paksa minum jg susu fullcream fernleft tu. Lepas ni nak try minum susu kambing pulak, tgk boleh tak terima tekak ni.. klu x jg, bergantung dengan supplement kalsium shaklee sj la

5y ago

Sy mmg dari dlu xsuka susu, bnci bau dia rasa dia😂 baru tau preggy bru gagahkn minum anmum smpai 18 week skrg. Tu pun coklat