susu

Sy nk tanya .. preggy takpe ke kalau x minum susu materna?? Kalau minum dutch lady yg perisa choc boleh x? Sebab sy mmg tkleh masuk apa2 susu slain perisa choc. Hl full cream ke cmpur kurma ke vanila or asli mmg akan muntah.

38 Balas

Kalau tak ley masok awk minum je susu coklat atau apa² susu yg awk boleh minum..yg penting ubt tmbah darah yg doc bg cm folic acid,zincofer ke iberet ke..yg tu mmg kena mkn taw..

5y ago

Tp sehari sebiji je kan. Agak kompius sbb setahu sy sebiji sehari. Tp checkup aritu nurse lak tnye sy awat ubat lmbt habis dak mkn ka😂😂😂😂😂 Elok dh kita mkn sbiji shari. Mcmne nk cpt abisnya😂