Etika Doktor Gov

Sy nak luahkan sikit. Hari ni sy berjumpa dgn specialist di hospital akibat risiko keguguran. Sy bernasib malang bila dr masukkan mulut itik secara paksaan sambil tengking2 sy. Sy dah jerit sakit tapi dia malah marah2 pulak. Ya Allah sy mampu nangis jer masa tu. Skrg sy dah trauma. ☹️

2 Balas

Kalau tengking mesti awak yg mulakan dulu. Doktor tkkan tengking kalau awak tk mula dulu. Sy dah kena 3 kali. Doktor ckp suruh tenang, kita tenang je kalau kaki kita gerak ke apa akan menyusahkan doktor masukkan mulut itik tu mungkin dia akan marah la

4y ago

Dia langsung x mintak maaf dgn sy. Dari awal dia kurang ajar. Tanya soalan pun mcm nak cari gaduh dgn org. Tahu la sy ni suri rumah jer bukan berpangkat tinggi. Tak perlu la nak biadap kan..

Nape pulak tengking2? Aiyooo