MULUT ITIK BESI

Hai mommy... Ada x sini yg kena muncung itik terus bleeding?.. bleeding berapa hari?.. sy ada bleeding sikit².. & rasa nyilu dlm rahim.. rasanya luka sebab muncung itik tu sebab time doktor masukkan sakit😭😭😭

3 Balas

sy bru ja merasa hjg bln lps...tp guna yg plstik...slalu doc akn ltk jel bg licin kli nii xltk lgsg bka plstik trus msok jaa sakit sgt² smpai klua air mta sy...lps tu doc ckp ada drh skit sbb luka mgkin mmg skit sgt² doc ni msokkn sbb dia xltk gel bg licin...lpas berdarah trus dia tkn plk dgn kpas mgkin utk stop drh dkt dlm tu...klua ja mncg itik trus rsa berdenyut² sakit pedih nk kncing pon pedih nk bjln trus rsa lain mcm plk...nsb baik bby oky...

saya bleeding juga, semalam doktor masukkan muncung itik, tapi harini baru bleeding. sis berapa hari bleeding ye? risau pulak sbb smlm masa doktor masukkan ada rasa sakit juga tapi tak terus bleeding lepastu 😩

2y ago

10 hari sis tapi kejap ada kejap xda mcm tu... lepas 10 hri xdh.. skrg ok dh.. cuma sy kurangkan pergerakan.. lebihkan rehat selagi ada bleeding & jgn bersama suami..

sy pnah kena mulut itik mase keguguran.. sakit n senak huhu mmg ade bleeding tp mase tu jela.. lps tu da xde..