Miscarige masa tahun lalu

Tahun lalu sebelum sy keguguran sy ada bleeding, lepas tu hari ke 3 bleeding sangat banyak, dah la buku pink masih nurse yg pegang. Masa sy dtg emergency tu, sy ckp sy sdg mengandung dan sy bleeding eh boleh2 pula satu MA tu tanya sy dah kawin ke belum, lepas tu MA tu kena SSssttt dengan doktor, dah la sy tengah menahan sakit boleh2 pula dia tanya sy mcm tu. Mulut dia pula yg bising2, siap sindir2 orang lagi.. boleh ke petugas buat mcm tu dekat pesakit?? Dah la dorang tu kerja kat hospital gov, lepas tu tunjuk garang dekat pesakit.

3 Balas

Saya baru je 2 minggu keguguran,Saya pun belum buka buku pink masa tu, sbb saya gugur week 12, tempat sya buka buku pink week 12, mmg tak sempat buka la. Tapi dorg layan baik je, cuma tanya ja banyak sikitt, sbb sya tak ada rekod ap pun and ni first prgnncy syaa. Sis boleh je buat aduan je sis,

2y ago

nak buat aduan kat mana?? sebab staff tu kan dgn semua org dia kasar dan perengus, warga emas pun dia jerit saja waktu bercakap.. x da la lembut2 nya..

Jahatnya.. kawin ke x kawin ke knp kna concern kt dia ye. Just attend pesakit n make sure pesakit sembuh je la. YaAllah, harap Allah bagi hidayah la kt org mcm ni

2y ago

memang kalau hospital kerajaan kdg ada juga mici mulut longkang

Eeeii geramnyaa.. tulah klu gov ni memg ramai makcik bwg sis. Memg sakit aty. Sabar ya..