RASA TAK SEDAP HATI ATAU SAYA JE FIKIR BUKAN2.

sy mengandung 4 bulan lbh nk masuk 5 bulan. alahan teruk dan sy balik rumah mak sy. suami duduk dgn mk dia smntra , tp td suami msj sy tiba2 panggil sy YUNK, Sblm ni elok je syg xpnh2 selama dekat 2 tahun kawen dia pgl yunk sy dh fikir bukan2 , sebab selalu fikir dia ada msj org lain walapn paswrd hp sy tahu. di tambah selalu mimpi dia ada pmpuan lain. ni terus rasa resah gelisah fikir bukan2 help me momies.. end of this month baru balik duduk sekali.

35 Balas

..womens instinct is always right.

Perasaan perempuan ni selalunya betul.

Harap takde laa sis. Doa yg baik2 ye.

5y ago

Amiinn ♥️

Alahai..mngade la ko ni

5y ago

Ko klu teda perasaan tolong jgn masuk komen d status orang....!! Ko ni mungkin pondan? Bantut? Sbb teda hati dan perasaan..

Naluri perempuan kuat 😚

5y ago

haha ni buat sy xsenang duduk lg