Luahan hati

Start trim 3 nii, sy selalu nangis, tiap² malam pasti nangis sebelum tidur .. takde fikir apa², tiba² rasa sedih, nangis .. Saya dah laa pjj, xde org nk support emosi sy .. Nak ngadu kat suami, kesian dia fikir sy mcm mana semua tu kan .. Tapi sy penat, sy selalu menangis .. Kalau ngadu penat kat suami, dia balas rehat la, rehat laa .. ye sy dh rehat .. tp penat jgk 😭 macam mana nak kawal emosi ni yee, teruk sgt rasanya seminggu nii .. hmmm

1 Balas

cari la family yg paling rapat atau kwan paling dipercayai untuk luahkan pe yg sis rasa. actually x elok kerap sedih time prgnt ni, efek pada baby juga. hope urusan sis dipermudahkan