NORMAL KE?

Normal ke pregnant mom ni suka overthinking. Sy selalu overthinking walaupun sy taknak pon fikir bukan2. Takut anak keluar mcm tu la mcm ni la. Lepas je fikir bukan2, sy doa banyak "Ya Allah, jauhkan semua prasangka buruk. Semoga anak aku keluar sihat & sempurna" Ada tak yg sama mcm saya? Overthinking walaupun seboleh2 taknak fikir yg buruk2.

2 Balas

mmg akan ada perasaan tue. tp lama2 akan hilang, banyakkan berdoa pada Allah dan fikir2 yg baik2.

kita sm² pikir n doa yg baik... insyaallah amin