overthinking 😢

Nak masuk 4 bulan ni sy suka overthinking. Fikir baby ok ke tak kat dalam ni. Sy tak nak pun fikir bukan2 tp ia dtg sendiri..Nak2 pulak sehari dua ni tiba2 kencing jd tak sekerap mcm 1st trimester. kalau tak 5 minit sekali mesti nk terkencing. Lagi lah sy jd overthinking.. ada ke mommies yg mcm sy? 🥺 #bantujawab #firstbaby

4 Balas

normal tu awak. jangan risau, kita doa yang baik baik. saya terbalik, kerap kencing masa 3rd trimester. 1-2 trimester okay je macam biasa.

4w ago

Insya-Allah, takde apa tu awak tapi kalau awak rasa nak check boleh je. takde masalah. ❤️

Betul.. Jadi kurang kencing even mimum air byk.. Sis due bila? Saya due 19/11 and xrasa lagi baby kick

4w ago

Saya due 16/11 😬 skrg kerap kencing mcm biasa sebab tiap hari akan minum air banyak2

Sama sya pun overthinking , tpi saya positif kan aja inshallah baik2 sahaja

4w ago

inn sha allah amiinn2..sis dah berapa weeks?

awak try beli Doppler cek jantung baby tu. hehe

4w ago

ok baik sis terima kasih ya 💖