Nama anak

Sy menantu pertama dalam family belah suami. Jadinya bila ada anak ni,semua excited lah kan. Sy okay je kalau adik beradik belah suami nk masuk campur ttg anak saya malah sy happy bila dorng selalu amek berat pasal sy. Yang buat sy tersinggung, saya dan suami dah pilih nama utk baby sulung ni. Kami letak FIRAS ANAQI. tapi kak long suami sy ckp maksud Firas tu bantal,tilam, selimut. Dia suruh tukar nama sbb nti anak sy asyik tido je memanjang. Bila sy cek nama tu kt google maksudnya cerdik. Kak long ckp jgn percaya ckp google tu. Sy tak tahu lah sy yg emotional ke ape. Tp sy terasa lah ape yg kak long ckp tu. Kalau ada mumy2 yg tahu maksud FIRAS tu, harap boleh kongsi dgn sy ye.

17 Balas

Kalau Firash ye..mmg tilam semua bagai..tapi lain dgn Firas..