Ade tak sama mcm sy lewat period 3 ari +tve naik samar2 double line tp lpas bbrpa mnggu test -tve

Slm ibu2.. sy nak tanya ade tak yg kes sama mcm sy lewat period 3 ari test upt +tve naik double line walaupun masih samar2 tapi still blh nmpk lepas tu 6 mnggu scan klinik swasta doc ckp x nmpak apa2 pun test upt -tve 😭😭 lpas tu sy buat test lgi kt rumah -tive jgk sdgkan dh 3 mnggu x dtg period.. simpton kehamilan ade jgk dtg kdg2 mual n kerap kencing mohon kwn2 bg pndapat

Ade tak sama mcm sy lewat period 3 ari +tve naik samar2 double line tp lpas bbrpa mnggu test -tve
2 Balas

mybe chemical prgnacy mcm sy.. simtom mmg mcm preggy, breast sakit, kerap buang air, mual n pening.. sepatut kalau 6minggu tu upt dah terang sis.. cuma chemical pregnacy je yg selalu bagi faint line mcmni.. mybe sis boleh rujuk pakar o&g ..

2y ago

tq dear Aaminn insyaAllah semoga Allah permudahkan segala urusan kita 🤲🤲🤲🤲❤️🌹

dah pegi scan tak sis?

2y ago

insyaAllah harap2 mcm tu lah 🤲🤲🤲 tq dear ❤️