Upt -ve tp missed period dh 10hari

Hai moms. Sy sblum ne period teratur sja. Tp bln 10 ne sy dh delay 10hari. Sy cek upt -ve pd 6/10 n dh pergi buat scan mmg xde kantung n rahim semua oky. Perlu ke sy buat upt lg? Ke tggu lewat sebulan bru repeat? Ada moms yg pernah alamai? Risau btul pregnant lg 😢 ank ke 2 bru 10bulan #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

macam sy sis,doc ckp kt sy tunggu seminggu lg cek upt,kalau -ve dia nk bg ubt turun darah...

hormon la tu.