Hamil atau tak…konpius..

Salam semua.. sy tgh ttc utk pregnant.period regular cm biasa..cuma nk ty,skrg ni sy dh lewat period 3 ari dr date sepatutnya. Da bt upt masa tu -ve,tp hingga skrg (dh lewat period 5 hari) masih belum period..jd nk ty pndapat mommies semua.. perlu ke sy bt upt lg..? Bl result -ve ari tu ,sy nk aktif cm biasa tp kdg2 nk aktif sgt pn rsau tkt mmg pregnat pula.. konpius..#ingintahu #firstmmomy

1 Balas

awak perlu repeat upt test after seminggu period delay. if masih negative, perlu jumpa doktor la if ada masalah dengan hormon.