Sy lewat period 41 ari.. tp sy punya period, kdg² regular, kdg² x.. sy dh buat upt tp -ve..

Lewat period

1 Balas

Sama juga dengan saya pn. Period saya tak menentu. Baru2 ni saya lewat period dekat 20 hari bila check upt negatif. Then saya just tunggu period datang jela. . Tapi 2 hari nak akhir puasa tu saya sakit perut. Ingatkan sbb puasa n nak dtg period la ni. Saya try test upt. Naik 2 line. Masa tu dah 50 lebih hari dah saya tak period. Musykil juga , maybe hormon tak cukup lagi nak trace. Nanti pn kalau period tak dtg lagi. Blh check upt lagi ya. .

2y ago

okay awk... terima kasih ya reply..