Bunting pelamin

Sy las period 31/8 kawin 26/9 skrg kndungan sy dh 11mngu.adakah ini dipangl bunting pelamin. Boleh x bagu penerangan utk sy. Sy tkt tanggapan org tntang sttus ank sy.😭

30 Balas

bunting pelamin tu bukan anak luar nikahhhhhh nohhh.. jgn duk salah sangka. yg org tua2 duk gelar bunting pelamin ni bila nikah ja terus "lekat" . kena belajar bab kitaran period & hari subur org prempuan. awk ada masalah period tak tetap ke mcm mna? klinik akan kira usia kandungan berdasarkan tarikh akhir first day period. awk kena tau hari subur awk bila baru la tak salah sangka, dah scan ke belum? klau usia scan sama dgn usia LMP, tak dapet la nak nolong..