Bunting pelamin

Sy las period 31/8 kawin 26/9 skrg kndungan sy dh 11mngu.adakah ini dipangl bunting pelamin. Boleh x bagu penerangan utk sy. Sy tkt tanggapan org tntang sttus ank sy.😭

30 Balas

sbb masa bsama tu awak tgh btl2 subur..tu dia cpt lekat n xdk mslah..ag pun kiraan start hari ptma kita period.. xpa sis law da org ckp bukn2 ckp je alhamdulillah rezeki awal..jaga baik2 sis..

ataupun klau takut org ckp bukan2, jgn bgtahu yg tepat2.. haha. bgtau ngam2 je dgn tarikh kawin. bukan jauh sangat pun beza tu. kdg susah nk memahamkan org, lagi2 makcik2 ni. 🤭

sy pon sme la kwen 30.8.2019...sy last period tgh bln 8 dlm 17.8.2019...then tahu2 tgh or hujung bln 9 sy dh pregnant 7week then kakak sy ckp sy bunting plamin cm dia dlu hihi..

Bunting pelamin tu.. Saya pun bunting pelamin sis.. First period 24/7, kahwin 8/8 tepat2 tarikh tgh subur😂takpe abaikan tanggapan org, yg penting kita tau cerita sebenar😅

Alhamdulillah sis...rezeki awal , mcm saya jugak dulu bunting pelamin... abaikan je mulut2 yg xbermanfaat tu... saya dulu buat xtahu je... ank saya sekarang pun dah 7tahun..

sy dlu bunting pelamin sbb masa nikah period..makcik bwg biase nye suka bckp benda xelok..kite terangkan pun dorg xfhm..bunting pelamin ank sah sbb dh nikah..

sembunyikan kehamilan..hebahkan kelahiran. itulah sebaiknya.. tak prlu ggih nk bg tau bunting pelamin.. tak prlu risau org pnye tanggapan.

samala dgn sy . sy pn bunting pelamin. period 6/9 . nikah 16/9 .cun2 tarikh subur . 1/10 xdtg period. cek upt positif . skrg sy dlm 10weeks. 😁

Lepas kahwin pun, saya bunting pelamin. Kebetulan masa nikah tu, tengah period. Cara kira pregnant weeks keberapa tu, 1st day period yg terakhir.

maaf la nk bertnya skit, kalau bunting pelamin (anak luar nikah) dh 9 minggu ke atas ke dlm perut boleh bin kan nama ayah ke?? atau kena bin abdullah??

3y ago

ank luar nikah dgn bunting pelamin bnd yg brbeza dik. bunting pelamin ank yg lahir ats nikah. xbole samakan. sdh psti xboleh bin kan nama ayah. ank tak sah kan. rjuk pd yg pakar. pjbt agama..jbtn pndftrn.org alim2.