36w

Sy kawen awl bulan 9, sebelum tu sy pernah trlanjur n kandungan dh 2 bulan..due sy bulan 2 ni..bole kah sy bg alasan kepada parent bunting pelamin?or x ckup bulan? Hm sy betul2 buntu..bantu saya

2 Balas

sebaiknya jujur. tapi sis saja yg tahu org tua sis jenis mcmna. kalau sis yakin mereka dpt menerima dan memaafkan, tiada mslh tu

4y ago

Org tua sy sejenis y tegas dlm agama,sy dilahirkn pun dlm keluarga y penuh didikan..sy risau sy akan menconteng arang di muka mereka..perlu ke sy,hmm.. Sy betul2 buntu puan.

jujur jer tkpe..