Bunting Pelamin

Ada tak ibu ibu kat sini yg ade pengalaman bunting pelamin? Haih. Rase macam ape pula bila org cakap kita ni buat dulu sebelum nikah. Apo erkk mentaliti org skrg ni?? Banyakkan membaca lah.

33 Balas

Sy pn bunting pelamin sis😅🙈✌nikah 2018 trus next tu peknen.ms bln 9 2019.. 1st year anniversary dh ada bby 😂 alhmdulillah for the rzky ..xpe sis kita anggp je org yg buruk sngka ni dia dh trlebih pahala..maka sbb tu dia nk bg pahala dia dkt kita..trnsfr pahala dgn membwng dan fitnah..wlaupn dh brnikah..mebi dorg lupe ttg Allah yg mmbri rzki..sm ada cpt or lmbt .biasala kkdg mentaliti org melayu ni mmg gitu... Suke sgt nk cri isu kengkonon hangat nk brcerita..pdhal dorg lupe bile buat gitu pahala nye berkurangan..dosa bergnda dia dpt..hew3

Saya pun bunting pelamin...😁Nikah 19/12 ritue...Wktu nikah mmg dlm period...😅skrg kandungan dh 7minggu lebih...Hehee...Mcm x prcaya pun ada...Ramai gak laa famly yg trkejut...Nk buat mcm mna,Allah bgi rezeki awal...Trima ja laa....☺💕 knduri blah suami x buat lgi nie....😂rsa mcm x jdi buat jaa...Buat knduri doa selamat ja laa....Hehee...

Alhamdulillah. Sy pon bunting pelamin. Biarla apa orang nak kata apa. Kita yang gndung bukan dia 😂😂😂 Sejak2 pegnen niii jadi malas nak fikir pasal org. Dlu sblum kwin pntang org ckp skit pasal kita mesti nk melenting. Huhu

jiran katil mase dlm wad lg sedih, bru khwen trus lekat, pastu baby lahir x ckup bulan, siap czer. pastu nk daftar baby kat jpn, jpn sroh sahkan kat pej.agama. dtg lah siasat sendiri. myusahkan org. dahlah dia tgh sakit.

Sy pownn bunting pelamin...heheh...pedulikann ape org nak kataa...manusiaa nie...lmbatt salah...awall salah...semua xkenaa....kite kena happy2 je time pregnant nie...buang negatif n buang stress...hehhe....sy sekarang 8 week

Biasalah tuhh.. sebenarnya dia ikut date last period kita even kita period last sebelum nikah pon dr akan ikut tu, bukannya dr ru nak tanya buat bila haha.. so dont worry ok.. just let them say what they want

sy dulu jiran lma hubby time dia bujang ,org tu kata kmi buat dulu ,sudh ny baby kuar 40w2d ,smp skrg jiran lma hubby xmai tgk baby ,kata ny bz 🤣🤣klau kita wt bnda btui wtpa nk mlu kn 😘😘

sy pon bunting pelamin...xtaw pape lg, first buka buku pon nurse ckp dh 5weeks, trkejut la sbb bru 4 weeks nikah 🤣🤣 nurse ckp ikut dri tarikh last period..yela first time kn...rezeki cepat 🤭🤭

Saya pun bunting pelamin sis.. Bulan 12 nikah, bulan 1 terus tak datang period.. Ingatkan hormon bertukar.. Rupa-rupanya rezeki dah sampai.. Syukur alhamdulillah 😊😊

saya bunting pelamin jugak. harini last period, esok tu hari nikah. 😅 nikah 13/6 tahun ni. lepas nikah tak period2 dh. sekarang dh pregnant 5 bulan. 💕