nak tnye pendapat sbb ank pertama

Asalammulaikum nak tnye kalau sy baru kawin 2minggu lebih , pastu dpt tahu sy hamil 4minggu 6 hari itu itu bunting pelamin ke mcm mne ye ,,,, sbb bulan 8/ 9 sy period bulan 10 je tk de dah ,,,

7 Balas

Samala mcm sye.. Last period 25/10.. Kawen 22/11 sepatutnye period 25/11 lepas kawen tapi x period...so sye tunggu awl bulan 12 utk check n alhamdulillah 15/12 sye dpt tau sye mengandung...rezeki

Yee puan. Tu kira puan bunting pelamin. Mungkin puan kawen lepas puan period kemudian kebetulan time tu puan pulak subur tu yang lekat terus tu. Apa pon tahniah n jaga diri

Betul tu bunting pelamin..ikutkan skrg sis punya kandungan dh masuk 7 mnggu, blh buka buku dh tu

5y ago

Owh mcm tu ok tq

Yea bleh jd time awk kawen tue waktu subur jd terus lekat...mmg kiraan dia mcm tue...

5y ago

Owh mcm tu. Sy tk thu pulak dy takut org megata dbb sy bru kwin kan tiba2 begandung pulak

Tahniah , jaga diri & jaga kesihatan baik baik ! Rezeki awal .

Tahniah sis

Ye sis. Bnting plmin. Thniah sis