Bunting pelamin

Sy las period 31/8 kawin 26/9 skrg kndungan sy dh 11mngu.adakah ini dipangl bunting pelamin. Boleh x bagu penerangan utk sy. Sy tkt tanggapan org tntang sttus ank sy.😭

30 Balas

bunting pelamin tu sis..hihi..kndngn akn kira last kite period...sy khwin shri lpas period hujng jan 2020.. last period feb..Mac dh lekat..so means kndngn akn kite strt feb 2020..tu pun org gtaw..cptY lekat..biarkn je sis..yg ptg kite xbuat slh..hahaha