Bunting pelamin

Sy las period 31/8 kawin 26/9 skrg kndungan sy dh 11mngu.adakah ini dipangl bunting pelamin. Boleh x bagu penerangan utk sy. Sy tkt tanggapan org tntang sttus ank sy.😭

30 Balas

usia kandungan dikira dari hari pertama haid yang terbaru sis. boleh pakai calculator kat app ni nak kira berapa usia kandungan. plus kalau period tak betul pun bila pergi jumpa doc, doc boleh bgtahu dah berapa usia kandungan y sebenar kalau kandugan dah cecah 6 weeks above.