air kelapa

Sy hamil 8 minggu..tringin nak minum air kelapa tapi boleh ke x? Sbb ada org kata xboleh

33 Balas

Nurse mmg suruh sy minum tu sis, seminggu sekali utk bersihkan kencing @ elakkan kencing kotor dan dia ada zat2 dan vitamin semulajadi. Lagi 1 nurse amat galakkan makan buah2an tempatan yg lain seperti tembikai, avocado dan yg lain2. Jgn risau sis, sy pun minum air kelapa, dah 10weeks and xpernah alami masalah apa² alhamdulillah.